Mixed media birdhouse for Finnabair + TUTORIAL

Hello,

There's still snow outside my window, but it's probably spring in my head, so today I have a lovely birdhouse in an energetic shade of pink for you. Of course, everything can be seen in the video tutorial on our YouTube channel, which I cordially invite you to watch.

To create this project, I used a ready-made wooden base. I prepared elements from clay and Finnabair moulds, as well as metal embellishments, such as a flower and leaves. Additionally, lace, string, wooden elements in various sizes and shapes.

After gluing and drying the whole project, I painted it white and then used Burnt Sienna and Magenta liquid acrylic paints. At the end, I used White Gesso to whitened everything.

Cześć,

U mnie za oknem dalej śnieg, a w głowie już chyba wiosna, dlatego dzisiaj mam dla Was uroczą ptasią budkę w energetycznym odcieniu różu. Wszystko oczywiście można zobaczyć na wideo tutorialu na naszym kanale YouTube, na który serdecznie zapraszam.

Do stworzenia tego projektu wykorzystałam gotową, drewnianą bazę. Przygotowałam sobie elementy z masy plastycznej i foremek Finnabair, dodatki metalowe, jak kwiat i listki. Do tego koronki, sznurek  drewniane elementy w różnych rozmiarach i kształtach.

Całość po przyklejeniu i wysuszeniu pomalowałam na biało, a następnie użyłam farb Burnt Sienna i Magenta. Na koniec wszystko bardzo rozjaśniłam.









TUTORIAL:

Have a nice day/ Miłego dnia,
Kasia Salmanowicz


Komentarze

Popularne posty